Notes to viewers:

Writings in this blog is only my personal view. Feel free to comment..)

Thursday, 5 July 2012

post yang hilang....

Salam Syaaban

Sebenarnya saya ada update beberapa kali...
Tapi nampaknya blogger bermasalah....
hasilnya sy mmg x jumpe post2 saya tuh...
tgk list reading list saya...senang je nak bukak n bace..
tp saya nak masuk post sy...mak aih...lama betul tunggu...

Anyway...minggu ini saya belajar banyak bende baru
1st time nak buat sebutharga or tender

Dalam masa yang sama...
cabaran datang bergolek-golek
dgr kata nama disebut-sebut dalam meeting besar(saya xder)
kawan2 dtg bertanya dan nasihatkan saya banyak bersabar
InsyaAllah...saya akan terus bersabar
itulah cabaran bekerja
tp...saya x risau pun..saya redha
sbb saya yakin apa yang saya buat betul...
x boleh la saya nyatakan disini...sulit yerrr...

btw...mari tenangkan hati sambil tgk gambar2 yang menenangkan jiwa...
Anak buah saya...kembar x seiras...<3

2 comments:

  1. harini cabaran tu nampak mcm beban,
    pd masa hdpn..kita akan dapati cabaran tu yg meletakkan kita di tahap yg lebih baik.
    (berdasarkan pglmn sbnr..) ^_^

    *syoknyee..kembar!

    ReplyDelete
  2. Ujie: yerr..setujuuuuuuu sgt2...pengalaman saya jugak...tp bukan di bidang yang sama....

    syokkannn...mmg riuh rumah....heheheh

    ReplyDelete