Notes to viewers:

Writings in this blog is only my personal view. Feel free to comment..)

Thursday, 30 June 2016

Ramadhan 2016

Assalamualaikum

Pejam celik...pejam celik...dah nak penghujung Ramadhan
Setiap tahun pun, targetnya nak perbaiki diri agar Ramadhan kali ini lebih baik dr sebelumnya
Dah penghujung ni, boleh nilaikan sendiri lah kot

As for me....ada target yang tak tercapai...
Masih ada lompong....
Moga Allah bagi peluang nak bertemu Ramadhan akan datang
Majlis Berbuka Puasa di Kediaman Rasmi MB

Balik dari majlis...singgah beli snack dan coffee kat parking Anggerik Mall...ada dalam 6-7 food truck parking situ

Macam biasa...bulan Ramadhan jugak ialah bulan paling busy
Tahun ni projek homestay
Semoga homestay saya bergerak lah...
Kalo tak,,,sayang rumah kosong begitu je
Master Bedroom

Master Bedroom
Tinggal nak cari orang nak pasang aircond...nak pasang pintu cabinet dapur...nak beli dapur...gas...
nak labelkan suis-suis...nak tagkan semua property(kang hilang pulak)...nak tampal wallpaper,...nak gantung cermin...nak beli alas meja...nak beli karpet...nak bawak tv...nak install enjoi...nak beli kabinet tv...mak aihhh...banyak lagi...fuhhhhhh...semoga segalanya dipermudahkan..Aaaamiinnn.

Tuesday, 21 June 2016

Kehilangan

16 Jun 2016

Satu kehilangan yang besar buat saya
Tentunya lebih lagi pada keluarga rapat

Nurashikin binti Ahmad
Rakan se DPA...rakan se group 'Metallica'
Antara yang paling rapat dengan saya ketika kursus
Pergi bertemu Penciptanya...

Saat saya membuka ratusan message di handphone
airmata saya keluar tak berhenti
sungguh terasa kali ini

Insan comel yang baik...sentiasa positif
sentiasa tersenyum
Menunaikan fardhu Haji tahun lepas
Meninggalkan kami dalam bulan Ramadhan

terlalu banyak post di fb dari rakan2 yg turut berdukacita

Alfatihah buat mu Shikin....Semoga Allah mengampunkan dosa2...dan semoga ditempatkan dikalangan solihin....Masa akak akan sampai juga...jumpa di sana

P/s: phone rosak...semua kenangan n gambar2 dalam tu...nasib baik ada picasa...