Notes to viewers:

Writings in this blog is only my personal view. Feel free to comment..)

Saturday, 30 June 2012

Shopping....:)

Hmmm....saya bukanlah kaki shopping
Tapi tetiap bulan lepas dapat gaji haruslah pergi shopping
barang dapur je pun...
yang mana kurang kene laaa tambah....

tp saya ada satu masalah....
saya x pernah dpt pilih troli yang betul
hasilnya...semalam...saya dapat troli yang macam ni
berpeluh tolak troli ni
roda sebelah depan x function....x pusing langsung
troli jadi berat
kene pandai handle...kalau x semua pon langgar
berpeluh gak saya malam td tolak troli senget...
nak tukar malas pulak

satu lagi saya x puas hati...
sekarang ni ada pulak bezakan produk laki n perempuan...
kan dah susah...pandai btol diorg bisnes kan?
ada plakkkk untuk men....

macam saya susah laaa...
kat umah ada laki n pompuan..xkan nak beli 2 shampoo kot?
kang saya beli women punya kang...konfem adik saya xmo pakai
hmmm...hasilnya saya pilih yg xder tulis men atau women...
walaupun terpaksa amik yg functionnyer bukan yg saya nak...

hari ni saya bekerja...x boleh OT pon...
cuma settlekan apa yang patut...sementara cuti belajar nih...:)


7 comments:

  1. Mmg kena test masa amik troli tu..kena pilih. tp kalau yg kena masuk duit syiling tu leceh sikit nk pilih2 troli ni.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Ujie: btolll...tp da lame x jumpe troli pakai syiling tu kan?hehehehe

    ReplyDelete
  4. Aduhai bestnya pergi shopping.... Tapi memang selalu ada masalah dengan troli tu.

    ReplyDelete
  5. hazila: time kasih sudi singgah kak...:)...xtau nape..mmg saya selalu masalah camtu..ala...shopping barang keperluan jek

    ReplyDelete
  6. Eh, awak shopping kat ne tu? Tak beklah diorang ni. Troli senget benget pun tanak repair. Sy shopping kat Mydin USJ. Alhamdulillah. Troli diorang tak nah yg menyakitkan hati.

    Eceh, puji Mydin lak sy ni.

    ReplyDelete
  7. faraherda: saya shopping tempat senang parking...hehehe...kat tesco je...ni tesco bt tinggi...tapi mana2 sy pergi troli mmg camtu..:)...

    ReplyDelete