Notes to viewers:

Writings in this blog is only my personal view. Feel free to comment..)

Thursday, 27 December 2012

Berjuang di Saat Akhir

hehehe...
maksud tajuk tu ialah....last minute!!

hmmm...mmg lama x update....sbb hati risau...
hujung minggu depan...InsyaAllah...will be my final class
sebelum tu....ada asessment, ada individual assignment, group assignment and presentation,
ada VIVA!...huhuhu...xtau cemana dah nak susun semua tuh...:(

Tapi....
Saya suka belajar....dan saya akan terus belajar
mmg plan nak sambung phd...

tp...sy nak betul2 dptkan topik yang membina...
yg boleh menyumbang...kalau x kepada negara...at least kepada masyarakat
or generasi akan datang...

doakan saya dapat lalui semuanya dengan baik
dan doakan saya agar usaha saya menimba ilmu diberkati

Thursday, 13 December 2012

Doakan Saya...:)

Alhamdulillah

X sahkan kalau entri sy x ckp sy sibuk...huhu
dah dasar....

Alhamdulillah sebab Allah bagi peluang bernafas lagi
sebab masih ada mata pencarian
sebab masih ada yang sayang
sebab masih boleh menikmati nikmat Allah

jemput laa ke Selangor Agro Fest di perkarangan Stadium Melawati Shah Alam
sampai 16hb ni...banyak program menarik menanti anda
nak upload pamphlet xder plaks...iskkk

anyway...sok malam ada Ustaz Azhar Idrus...moh le
ari ahad plak ada kenduri kahwin beramai2...jom tgk!

Monday, 3 December 2012

Musim Batuk...

x pasal2 jek arini suara jadi seksi...
padahal dah pantang minum ais...
td bercakap dlm tepon ngan kwn2 pon seksi...

so....kwn sy ni bagi petua ni pulak
die kate sakit tekak n batuk2 die dah hilang...
of course...tu semua kuasa Tuhan

die suruh sy carik...Asam Halia!
yang merah2 tu kan???erkkk...bley pakai ker?

Sunday, 2 December 2012

Haishhhh!!!

Lama sunggoh sy x update
Stress dengan assignment yang berlambak
stress dengan kerja yang x habis2
stress dengan masalah dalaman group
stress dengan hal peribadi

walaubagaimanapun...Alhamdulillah...Allah bagi peluang sy bernafas lagi
baru lepas menyambut besday minggu lepas...

nak amek gambo...memory card error
nak amek guna hp...memory card error gakk...huaaaaaa
nmpak sgt dah kertu barang2 sy neh...termasuk laaa tuan die sekali...hehehe

syukur Alhamdulillah jugak...masih dpt hadiah n ingatan dari org2 tersayang...
dari ibu, dr kwn2 yg x pernah lupa nak bagi hadiah...time kasih semua...:)