Notes to viewers:

Writings in this blog is only my personal view. Feel free to comment..)

Thursday, 21 March 2013

Bersenamlah....

Lama betol sy x update
Banyak benda yang berlaku...tapi banyak jugak yang menghalang
Sy betul2 respek org yang boleh update blog tetiap hari...!!

Dengar2 cerita...kursus 6 bulan saya dalam bulan 5 atau 6..
Alahai....
Selain nak cari bajet yang katanya sangat2 diperlukan ketika berkursus,
persediaan fizikal haruslah diutamakan
persediaan mental...of course la...tapi cemana nak mentally ready tu ek???

baru smlm sy try jalan...dlm 3km...habis jek..
fuhhhh...lemah sgt bdn rasenyer...kaki pon krem sket

tgk lah...InsyaAllah...akan buat sikit demi skit
i have to start somewhere kan?
sok nak gi jalan keliling tasik shah alam plak...hehehehe


Thursday, 7 March 2013

CAMBODIA TRIP ~ TO BE CONTINUED

Its been a while...
Every single notes on my trips was in my blackberry...and it happen that I couldn't turn it on...;(
I will continue once my blackberry is OK....
However...just to share with you guys my access tickets to the temples and genocide museum...:)
u don't have to bring your passport pic...they will take ur picture there and then

one sad&scary place to visit


Sunday, 3 March 2013

Hati x tenang

Walaupun saya bukan orang sabah...xder kaitan dengan sabah
hati sy tetap x tenang...dengan kejadian yang menimpa baru2 ni...

sy hanya mampu berdoa...agar bertemu jalan penyelesaian..

semalam...lepas baca berita2 di internet...x boleh tidur sy dibuatnya
mcm2 yang saya fikirkan...tambah2 dengan macam2 spekulasi
itulah buruknya media elektronik...perkara yang disampaikan terlalu cepat
kadang2 x tertapis...

sy cuba mengelak untuk menerima spekulasi...tapi...sedikit sebanyak...terkesan juga

Saya mendoakan yang terbaik untuk pejuang negara...hanya Allah yang boleh membalas jasa kalian...
Semoga selamat semuanya....Aminnn