Notes to viewers:

Writings in this blog is only my personal view. Feel free to comment..)

Monday, 19 November 2012

Makan...jom!

1st time makan mee kicap


ni laaa kedainye...


kat Williams

Minggu lepas....sy berkesempatan bersama kawan saya ke Perak...
Selain ada urusan dan kenduri...sempat kami jalan2...

dan...sempat laa saya makan2..hehehe

lepas kenduri di Ipoh, kami ke Kuala Kangsar
best btol lauk kenduri kat Ipoh...Nasi Serai + Daging Kambing Masak Arab...x smpt nak snap gambo...lapo

Ptg tu jugak kami gerak ke Kuala Kangsar
Cuaca mendung jek...jadi...makan malam kami petang2 tu gak...ujan2 cpt lapar kan?
singgah kat kedai tepi sungai..sy x minat makan laksa...so order mee goreng jek...marvellous lah!
smpt singgah kg sayong...manyak labu...tp x beli...

dipendekkan cerita yang panjang...esoknya breakfast menu kueytiow kicap...
tu...gambar atas tuh...kedainya yg gambo lagi satu...tepi jalan jek kat pekan kuale kangsor tuh
depan stesen minyak BHP...
again...sy x minat sgt mee2 berkuah ni...tp...rase die...fuhh...sedap...1st time sy makan...
x lokek btol...ayam banyak...sup pon ada fish ball(kalo sup kat klang valley ni kosong jeks)
ala2 macam mi kolok pon ada...

gambar bawah tu pulak...fish n chips kat Williams Corner PJ
1st time gi sana....xtau nak order apa...n memandangkan diet carbo...order laa ikan
tp end up...makan gak chips tuh...huhu

2 comments:

  1. Mee kicap..nasi serai..sume tu akak tak pernah mkn lg.

    *akak pun tgh diet carbo kononnya ni..^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy nampaknya x jadi lagi diet...huhu...asek kensel je...entah bile nak diet bebetol...hehehe

      Delete