Notes to viewers:

Writings in this blog is only my personal view. Feel free to comment..)

Monday, 28 January 2013

Cuti Thaipusam

Hari Isnin tapi bercuti...oh...nikmatnya....
Banyak gak yang berjaya settle hari ni...Alhamdulillah
Tapi rase cam x cukup rest...heee...biase aaa.....

Arini berjaya beli beskal....2nd hand je pon...basikal biase jek...janji dpt exercise kaki...tp bley lipat2 tau...hikhik
Bukan apa...senang nk masuk lam kete...beskal jepun katanya
Ensem x?


Bawak abah gi melawat kawan die yg kene stroke...
Segala mcm pentakit ada kat hospital...sedih sgt tgk org2 tua yg sakit....hmmm...insaf btol...

Dari tingkap hospital



Anyway...tgh basuh kereta...kedai kat kawasan rumah jek...hmmm...ini laaa first n last...
Walaupun kedai melayu...tp service sgt2 mengecewakan...
Memang la sy dtg waktu hujan...tp x boleh ke senyum time sy dtg...kalau x boleh nk cuci time hujan ckp je....
Ni tidak...terima jek...tp basuh nk xnak...x smpi 5 min basuh kete putih sy...roof x sentuh lgsg...vacuum 5 min lg....adehhh...NG...thats it laaa...xder laaa sy nk dtg lg...rekemen kat org pon kirim salam je laaaa

6 comments:

  1. Nice color basikal tu, teringin nak beli basikal tapi takut jadi tukun tiruan dlm rumah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. takut gak...tapi...bila dah nampak depan mata...kene laa gigihkan mengayuh...:)

      Delete
  2. Cam best je beskal tu, berapa rege?

    Sbb tu suami akak mati2 takmo hantar kat carwash..asik tak puas ati. sanggup dia berjam buat sendiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. beskal 2nd hand...jepun mari...rm200++ jek...:)

      sy pon puas hati lagi buat sendiri...cuma nak vacuum tu x boleh...bising sgt kat jiran2...

      Delete
  3. salam singgah..lawa beskal pink colour =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Time kasih singgah...lawa kan???jambuuuu...hehehehe

      Delete