Notes to viewers:

Writings in this blog is only my personal view. Feel free to comment..)

Wednesday, 5 September 2012

Kawan Lama dan Baru...

Semalam jamuan raya di Kelas 13
Idea makan selepas maghrib sebelum ustaz masuk...
(sbb kalau ustaz masuk...malu nak makan...hahahaha)
Nak dijadikan cerita...semlm hujan sgt lebat...
Tapi saya Alhamdulillah berjaya sampai sebelum hujan..walaupun asalnyer xder idea nak bwk apa
Ramai yg dtg lepas maghrib...dah nak masuk isyak baru nak start makan...huhuhu...
so...kene makan ngan ustaz gak...

saya bawak nasi impit(rebus kat opis)+kuah kacang(instant)+serunding(beli)
Alhamdulillah...

belum meriah lagi...sbb ramai yg belum sampai


sebahagian yg berjaya sampai sebelum isyak


sebahagian lagi


pen pinjam akak sebelah..bes gile pakai pen ni....sy nak beli...


xder kene mengena dengan kelas...ni minom sehari sebelum dgn classmate lg satu...

Ustaz kata kuah kacang sedap...boleh kawen dah ni...aminnnnnnnn
Masalahnya saya x masak kuah kacang tu ustaz...hehehehe

Berbalik kepada tajuk...saya memang enjoy sgt berkawan dengan kawan2 Kelas 13
yang banyak membimbing...sedih gak fikir next year x same kelas dah n saye maybe x join...
Suka mendoakan...x banyak cerita hal lain except benda2 yang kitorg belajar....Seronok!

Same goes with classmate kat kelas master..cumanya classmate master dah close sgt
dah terbiase sgt...ahahaha...selamber je kutuk mengutuk...

N...semalam dpt lagi sorg kawan baru...
sbb tolong die x boleh start kete...end up sy anta die balik n stay kat umah die...
nice meeting u n hope that kite boleh baik...
a bit impress dengan pencapaian dia...betul2 buat sy terfikir apa pulak pencapaian sy selama ni...

anyway...berkawan biar beribu kan????

p/s: banyak lagi gambo nak amek tp bile bercadang nak amek gambo ustaz...hp pon xder bateri...huhu

4 comments:

  1. betul..betul.. berkawan biar beribu. Dapat kawan baru, kawan lama dilupa jangan. Tapi bagi bundo yang dah sezen ni, kadang2 bila jumpa kawan lama puas nak ngingat rupa apatah lagi nama. Almaklumlah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe...saya pon mudah gak lupe bundo...selalu jumpe...eh..cam kenal...tp x ingat nama...kawan lama mwmbawa seribu kenangan...:)

      Delete
  2. bestnya acara mkn2 i like..:)..x per lps nie..mesti ramai kwn baru kan:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih zila sudi singgah...aminnn...moge lg ramai lagi bagus...hehehe

      Delete