Notes to viewers:

Writings in this blog is only my personal view. Feel free to comment..)

Wednesday, 17 July 2019

Makan-makan Restoran Warong Warisan Asli

Set Ala Kampung

Set Ala Thai
Menu set

Menu Ala Carte


oklah...sempena hari jadi ibu..kami adik beradik plan makan kat luar
biasa masing-masing masak atau beli dan makan kat rumah ibu
tapi penat lah ibu nak berkemas kang...saya lagi lah penat
sekali-sekala...bawak ibu dan abah keluar

cari tempat yang dekat...Restoran Warong Warisan Asli
Lama dah dengar restoran ni cuma tak berkesempatan..padahal dekat je dengan rumah
sampai dah pindah lokasi pun tak pergi juga.

Kali ni lah baru berkesempatan...
Kami ada 9 orang kanak2....14 dewasa...keluarga kecik
so..order 2 set ala kampung dan 2 set ala thai dengan tambahan air, mee goreng, nasi goreng, ayam goreng...Jumlah keseluruhan RM525++

Rasa....hmmmmm...terus terang cakap...makan kat kedai tom yam depan kami lagi puas hati
ibu puji kerabu sotong je...bagi saya pulak, ikan siakap sweet sour tu boleh laa tahan...


No comments:

Post a Comment